Göta exclusive!

Borensberg, Motala

Boka en fulländad vistelse med boende mat och frukost, i ett av våra charmiga rum, med en känsla av klassiskt badhotell, bara 5 steg från Göta kanal!


På rummet kommer det finnas morgonrock, som ni kan svepa in er i och bara luta er tillbaka.
Kanske avnjuta en kopp med gott te & kaffe.

Om vädret tillåter rekommenderar vi er att sitta en stund på vår balkong med utsikt över Göta kanal. Här sitter ni i klassiska korgmöbler och tar en kopp te eller en god drink. Kanske föredrar du att läsa en bok eller bara tittar på alla båtar som seglar förbi i 5 knop!

Från kl 17 på kvällen är vår restaurang öppen där ni kommer att serveras en 3-rätters middag (exklusive dryck). Boka bord den tid som passar er.

Efter en god natt sömn i något av våra historiska rum kommer Ni att serveras en rejäl frukost på engelskt vis, en av våra specialiteter.

Alla våra rum har en egen historia och egen stil. Utsikt över Göta kanal eller Motala Ström och den lilla charmiga byn Borensberg.
Unna dig hela paketet så planerar vi och förbereder allt och ni har tid att bara vara! Vid incheckning får ni dessutom ett trevligt informationspaket.

Om du vill ha lite guldkant finns det möjlighet att köpa till något av våra tilläggspaket, Fru bergströms lyx, källarmästare Karlssons eller ett lokalt välkomnande.


Det finns även möjlighet att välja till vinpaket till middagen.

 

Boka

Prisinformation

Pris från 1300 SEK per person

Vägbeskrivning

Från E4:an Linköping. Sväng av mot Motala väg 34. Kör ca 3 mil. Sväng av vid första skyltningen mot Borensberg. Kör ca 2 km, hotellet ligger direkt på högra sidan vid Göta Kanal.

Hitta hit