Göta exclusive!

Borensberg, Motala

Boka en fulländad vistelse med boende mat,bubbel och frukost, i ett av våra charmiga rum, med en känsla av klassiskt badhotell, bara 5 steg från Göta kanal!

På rummet kommer det finnas morgonrock och tofflor, som ni kan svepa in er i och bara luta er tillbaka. Om vädret tillåter rekommenderar vi er att sitta en stund på vår balkong med utsikt över Göta kanal. Här sitter ni i klassiska korgmöbler och dricker ett glas bubbel. Kanske föredrar du att läsa en bok eller bara tittar på alla båtar som seglar förbi i 5 knop! På kvällen äter ni en god 3-rätters middag (exklusive dryck).
Efter en god natt sömn i något av våra historiska rum kommer Ni att serveras en rejäl frukost på engelskt vis, en av våra specialiteter. Alla våra rum har en egen historia och egen stil. Utsikt över Göta kanal eller Motala Ström och den lilla charmiga byn Borensberg. Unna dig hela paketet så planerar vi och förbereder allt och ni har tid att bara vara! Vid incheckning får ni dessutom ett trevligt informationspaket.

I paketet ingår:

 3-rätters middag (exklusive dryck). Boka bord den tid som passar er.
Ett glas bubbel innan middagen.
Boende i våra mysiga rum med morgonrock och tofflor samt rejäl frukostbuffé

paketet går att boka från 25 april - 11 oktober 2020

Kontaktinformation

Göta Hotell
Götagatan 2
Borensberg
Telefon: 0141-209900
Telefon: 072-7325544
Bokning: 0141-209900

E-post: info@gotahotell.se
Hemsida: www.gotahotell.se

Öppettider

25 april - 11 oktober 2020

Prisinformation

Pris från 1495 SEK per person

Vägbeskrivning

Från E4:an Linköping. Sväng av mot Motala väg 34. Kör ca 3 mil. Sväng av vid första skyltningen mot Borensberg. Kör ca 2 km, hotellet ligger direkt på högra sidan vid Göta Kanal.

Hitta hit