Vandring i Platens fotspår

Borensberg, Motala

Vandra längs majestätiska Göta kanal alla tider på året! I vårens försiktiga grönska till sommarens båtliv med kryssningsfartyg som passerar och cyklister. Och njut av färgprakten och stillheten på hösten. Med är Götas goda matsäckspaket och på kvällen väntar belöningen i form av middag och en god natts sömn!


Ni kommer till Göta Hotell på morgonen och hämtar ert matsäckspaket och karta med beskrivning, ni ger er iväg längs kanalen och njuter av dagen! Ni kan hur långt eller kort ni vill, vi visar och berättar om kanalen innan ni går. Tillbaka på hotellet vilar ni en stund på rummet insvept i morgonrock som självklart finns på alla rum, tar en dusch eller beställer något gott att dricka i salongen eller om vädret tillåter på balkongen med utsikt över kanalen! Sedan 3-rätters middag och gott vinpaket om så önskas! Mätta och belåtna somnar ni gott och nästa morgon väntar vår goda engelska frukost!

I paketet ingår:
Övernattning i enkel- eller dubbelrum
Frukost
Götas matsäckspaket (ta gärna med egen termos och ryggsäck)
3-rätters middag exklusive dryck
Karta och vägbeskrivning

 

Vill ni boka till en natt och eventuell middag, hör av er till oss så hjälper vi gärna till med det.

Paketet går att boka helger 30/3 till 30/5 2019 , måndag-söndag 1/6 till 25/8 sedan helger fram till 23/11 2019. 

Boka

Prisinformation

Pris från 1495 SEK per person

Vägbeskrivning

Från E4:an Linköping. Sväng av mot Motala väg 34. Kör ca 3 mil. Sväng av vid första skyltningen mot Borensberg. Kör ca 2 km, hotellet ligger direkt på högra sidan vid Göta Kanal.

Hitta hit