SPAweekend på Högby

Borensberg, Motala
  • I vår vackra spaanläggning kan ni njuta av poolbad (sex olika pooler), både inomhus och utomhus samt torrbastu, ångbastu och relax. Vår stora pool är 8×5 meter och har en temperatur på ca 30 grader. Frukt, vatten, snacks och te finns i anslutning till spaavdelningen. Lån av handduk och sarong ingår i alla paket
  • Vi erbjuder ansikts- och kroppsbehandlingar. Vårt spa är inspirerat av turkisk Hamam och erbjuder en också en härlig hamambehandling på varm marmorhäll.
  • Vi är stolta över vårt kök som serverar utmärkt mat gjord på fina lokala råvaror. 
  • Rummen som är ljusa och fräscha med sköna sängar ligger i vackra längor som omringar huset där spaavdelningen och restaurangen är belägen. Dusch och toalett finns på alla rum som dessutom är utrustade med TV och WiFi. Vi har totalt 36 bäddar fördelade på 20 rum (varav 3 även är trippelrum).

Läs mer om våra olika spaweekendpaket och boka från vår hemsida

Kontaktinformation

Högby Gård 312
Borensberg
Kontaktperson: Birgitta Säfström
Telefon: 072-0604560
Telefon: 0709-242088
Bokning: 072-0604560

E-post: info@hogbygard.se
Hemsida: http://www.spa.hogbygard.se...

Vägbeskrivning

Från Linköping:
Åk väg 34 mot Motala. Kör ca 35 km, passera Borensberg och fortsätt ytterligare 5 km. Sväng höger mot Karlsby ( står även Högby Spa och Konferens på vägskylt). Efter 300 meter är man framme.
Från Motala:
Riksväg 34 mot Linköping. Kör ca 12 km, sväng vänster mot Karlsby ( står även Högby Spa och Konferens på vägskylt). Efter 300 meter är man framme.

Hitta hit