Sommarcafé Glasbruket

Borensberg, Motala

Sommarcafé
Här serverar vi våfflor, hembakat, glass, enklare rätter, lokalproducerade drycker från Brunneby musteri och kaffe såklart!

Planerar ni konferens, fest eller annan gruppaktivitet finns det även här möjlighet att beställa lunch och middag. (minst 10 pers)
Du kan också beställa våra härliga smörgåstårtor

I en fantastisk miljö i det lilla samhället Borensberg, mellan Linköping och Motala, ligger STF Borensberg/Göta kanal. Det är vackert beläget på en halvö mellan Göta kanal och Motala Ström. Här behöver gästerna bara kliva ut genom dörren för att uppleva fin natur. Det finns vackra och funktionella gästrum av olika storlekar. Det finns även lägenheter med tv, eget badrum och kök. Allt i renoverade byggnader med anor från slutet av 1800-talet. Byggnaderna var en gång bostäder åt familjerna som arbetade på Glasbruket och ligger drygt 1 kilometer från slussarna och den lilla sjöstaden Borensberg.

I den härliga utomhusmiljön finns det gott om aktiviteter för varje årstid. Vad sägs som cykelturer på Göta kanal, inspirerande promenader, kanot/kajak paddling eller varför inte ett härligt bastubad med dopp i Motala ström.

Vi har även ställplatser!

Kontaktinformation

Kanalvägen 17
Borensberg
Telefon: 0141-40820

E-post: info@glasbruket.eu
Hemsida: http://www.glasbruket.eu

Öppettider

Se hemsidan för öppettider

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Parkering finns på anläggningen.
Gratis Wi-Fi.
Handikappsanpassat.

Faciliteter

  • Uteservering
  • Café
  • WC/Toalett
  • Kaffe/Te
  • Parkering
  • Gratis WiFi

Hitta hit