Karlsborgs Konferenscenter

Karlsborg

Konferenscenter på Karlsborgs fästning – Bortom all storstadsstress.

Konferens:

Välkommen till Karlsborgs fästning och vår historiska konferensanläggning – med tillgång till modern teknik.

Här kan du konferera i en spännande miljöer bortom all storstadsstress, bara ett stenkast från Vätterns strand. Här finns lokaler för alla smaker med möjlighet till mat, boende och aktiviteter. Berätta för oss hur just du vill ha din konferens – vi syr ihop hela paketet!

Anläggningen:

I anläggningen finns tillgång till flera mindre grupprum och en större sal med tillgång till projektorer, samt en foajé som rymmer större sällskap och passar bra för middagssittning eller andra tillställningar. Här kan du också hyra 3D-bion, som har 40 sittplatser och tillgång till projektor och ljudanläggning.

Till anläggningen hör också den mäktiga Gravkaponjären som erbjuder en helt unik miljö och finns belägen mitt i fästningens försvarsdelar - En festlokal som passar utmärkt för middagssittning eller fest.

Observera att hela anläggningen har serveringsrättigheter.

Aktiviteter:

En konferens är sällan fullbordad utan roliga aktiviteter – här kan du välja på flera!

Upplev fästningens intressanta historia i den Historiska Äventyrsturen, eller följ med på en fartfylld jakt efter guldet i Jakten på den försvunna guldreserven. Du kan också passa på att besöka det välfyllda fästningsmuséet – som berättar allt värt att veta om fästningen och den militära verksamheten som genom åren bedrivits där.

Kanske vill du istället koppla av efter en lång dag – boka då vår vedeldade flytbastu, som finns belägen ute på Vätterns klara vatten.

Mat och boende:

Vi utgår från dina önskemål och tar fram skräddarsydda alternativ!

Kontakta oss för mer information eller offertförfrågan.

Res med kollektivtrafiken

Hitta hit