Sussa och slussa i Göta Kanals huvudstad

Motala

Välkomna på en trevlig kanalupplevelse alla dagar i veckan under sommaren! Åk med M/S Kung Sverker på Göta kanal och slussa i kanalens brantaste slusstrappa. Ni äter god lunch ombord och sover på hotell i Motala. Passa på att uppleva Motalas fantastiska hamn med ett besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet . På kvällen äter ni en tvårättersmiddag på trevliga Hamnkrogen. Dryck till middagen betalar ni själva. 

Upplev en dagskryssning på Göta kanal - Sveriges blå band. Res genom Östergötlands vackra landskap på klassiska kanalbåten M/S Kung Sverker. Under resan blir ni guidade om kanalens historia av båtens trevliga kapten. Efter er tur till Borensberg på kanalen kommer ni tillbaka till Motala kl 15.30 och kommer på kvällen att serveras en 3-rätters middag på restaurang Nostalgi i Motala hamn. Sover gör ni på Hotell City för att sedan avsluta med en god hotell frukost. 

I paketet ingår:
-Båtresa från Motala hamn till Borensberg via slussarna i Borenshult t/r. Båten avgår kl 10.30 från Motala hamn och är åter i hamnen kl 15.30.
-Lunch ombord (fläskfilé eller lax)
-3-rätters middag på restaurang Nostalgi i Motala hamn
-Övernattning på hotell City med frukostbuffé.
-Informationspaket


Paketet går att boka 1 juni - 13 september 2020

Boka online här! (extern länk)

Boka

Kontaktinformation

Svecia Travels
Platensgatan 3
Motala
Telefon: 0141-209900
Bokning: 0141-209900

E-post: info@sveciatravels.se
Hemsida: www.sveciatravels.se

Öppettider

1 juni - 13 september 2020

Prisinformation

Pris från 1975 SEK per person

Hitta hit