Göta kanalpaket i von Platens fotspår

Motala

Upplev Göta kanal till fots första dagen genom en guidad tur i Baltzar von Platens fotspår som utgår från Tullkammaren - kanalbutik och café i Motala hamn.

Ni bor på Hotell Nostalgi i hamnen och har möjlighet att besöka Motala Motormuseum och Vätternakvariet, också det beläget i hamnen.

Fortsätt Göta kanal-upplevelsen dag två då ni får vara med om en dagskryssning på Göta kanal - Sveriges blå band. Res genom Östergötlands vackra landskap på klassiska kanalbåten M/S Kung Sverker. Ombord serveras en god lunch.

I paketet ingår:

  • Göta kanal-guidning i Baltzar von Platens fotspår som utgår från Tullkammaren - Kanalbutik och café i Motala hamn varje dag kl 14.00
  • Övernattning med frukostbuffé på Hotell Nostalgi i Motala hamn. Samt besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet i Motala hamn.
  • Båtresa från Motala hamn till Borensberg via slussarna i Borenshult t/r. Båten avgår kl 10.30 från Motala hamn och är åter i hamnen kl 15.30.
    Lunch ombord (fläskfilé eller lax) kaffe och kaka.
  • Informationspaket. Ni hämtar ett trevligt informationspaket med kartor, broschyrer och tips på saker att se och göra under resan på Tullkammaren i Motala Hamn, i samma byggnad finns Vätternakvariet!
Boka

Kontaktinformation

Svecia Travels
Platensgatan 3

Telefon: 0141-209900
Bokning: 0141-209900

Arrangör: Svecia Travels

E-post: info@sveciatravels.se
Hemsida: http://www.sveciatravels.se

Prisinformation

Pris 1780 SEK per person