Ställplats vid Göta kanal i småstadsidyllen Söderköping

Söderköping, Motala

Söderköping är en småstadsidyll där historien känns levande i och med de trånga gränderna, kullerstensgatorna och låga husen.

Söderköpings ställplats, med 22 platser (utan el), är placerad på södra sidan av kanalen med cirka 500 meter till stadens centrum, slussen och gästhamnens serviceanläggning. Tillgång till denna (med toa, dusch, tvätt, sophantering) ingår i avgiften och koden fås i samban med betalning i app eller parkeringsautomat. 

Observera att det inte går att boka plats på denna ställplats, först till kvarn gäller. Det är inte heller tillåtet att parkera husvagn på ställplatsen. 

Kontaktinformation

Skepparvägen
591 21 Söderköping
Telefon: 0141-202050

E-post: info@gotakanal.se
Hemsida: www.gotakanal.se

Öppettider

2021:
Öppet 30 april - 30 september

Fram till 30 april 2021 är ställplatsen helt stängd pga att ytan används som etableringsyta under vinterns renoveringsarbeten.

Mer från Ställplats vid Göta kanal i småstadsidyllen Söderköping

Utbud

Prisinformation

2021:
185 kr/natt

Betalning sker i p-automat.
Tillsyn genomförs av Q-Park

Fakta

Den service som finns i gästhamnen ingår i avgiften. Använd koden på parkeringsbiljetten eller i appen för att komma in (kod + grön knapp). 

 

Vägbeskrivning

För GPS:
Skepparevägen, Söderköping

Om du inte har GPS:
Följ E22 mot Söderköping. Sväng av mot centrum och Ågatan. Kör igenom centrum och ta sedan vänster vid Tingshusgatan. Vägen byter automatiskt till Skepparvägen. Efter ett par hundra meter finns ställplatsen på din vänstra sida.

Faciliteter

  • Gästhamn
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Tvättmaskin
  • WC/Toalett

Hitta hit