Grupp och konferenser på Söderköpings Brunn

Söderköping

Kom till vackra Söderköpings Brunn
Ingen konferens är för liten eller för stor för Söderköpings Brunn. Vi har 7 konferensrum från 2-200 personer och 13 grupprum. 

Kryssning på Göta Kanal
Med vårt kryssningsfartyg, M/F Lindön, utforskar ni Sveriges största byggnadsverk och den vackra östgötska skärgården. Varför inte kombinera kryssningen med konferensmiddag ombord?

Stadsvandring med guide
Söderköping har en spännande historia som går tillbaka till medeltiden. En kunnig guide tar Er med på en vandring i tid och rum genom den gamla stadskärnan.

Golf
9 km utanför Söderköping hittar du Hylingebanan, en vacker 27-hålsbana. Vi erbjuder golfarrangemang.

Rundturståg
Om sällskapet inte orkar ta sig runt i Söderköping till fots, finns det sommartid möjlighet att chartra rundturståget "Tuffe" som gör en guidad tur genom staden.

Bestigning av Ramunderberget
Ramunderberget är namnet på det berg som tornar upp sig över Söderköping. Vi tar oss upp till utsiktpaviljongen på vindlande trappor och stigar och hoppas att jätten Ramunder inte överfaller oss på vägen. Väl på toppen väntar en svindlande utsikt – och kanske förfriskningar!

Bad och sol
Under den varma årstiden njuter vi av sol och bad i vårt generösa pool-område i Lagbergska parken. 
När det är kallt i luften värmer vi oss i bastun och svalkar oss efteråt i inomhuspoolerna.

Cykel- eller kanotutflykt
Vi har ett antal cyklar och kanoter till våra gästers förfogande som går att hyra. Varför inte göra en utflykt på Storån eller cykla längs Göta Kanal med välfyllda picnickkorgar?

Dryckes- eller chokladprovning
Hos oss är dryckesprovning en smakfull stund med både humor och glädje. Vår sommelier berättar på ett lättsamt sätt om de olika dryckernas karaktärer, historia och användningsområde. Man behöver absolut inte kunna något om dryckerna för att få utbyte av en provning hos oss! Före middagen, innan smaklökarna har överväldigats av all god mat, är den lämpligaste tidpunkten för en provning. Vi ordnar bl.a. Whiskey- öl-, Cognac-, Champagne- och vinprovningar. Eller varför inte prova på choklad med några utsökta starkviner?

 

Kontaktinformation

Söderköpings Brunn
Skönbergagatan 34
614 21 Söderköping
Kontaktperson: Johan Lindgren
Telefon: 0121-10900

E-post: info@sbrunn.se
Hemsida: www.soderkopingsbrunn.se

Öppettider

Alla dagar i veckan, året om

Fakta

  • 102 rum varav 18 enkel 76 dubbelrum
  • 7 konferensrum
  • 13 grupprum

 

Faciliteter

Pool
Restaurang med fullständiga rättigheter
Gratis WiFi

Hitta hit