Sjötorps Cykeluthyrning vid Göta kanal

Sjötorp, Mariestad

Sjötorps cykeluthyrning erbjuder färdiga cykelpaket och båtpaket längs Göta kanal. I Sjötorp har vi en stor cykeluthyrning med 300 cyklar. Hela familjen är välkommen på en oförglömlig upplevelse vid Göta kanal och Vänern.

En cykel- eller båttur längs med Göta kanal är en härlig blandning av natur, kultur och goda smaker. Med Sjötorps cykeluthyrnings färdiga paket behöver du inte tänka på något annat än att njuta av omgivningarna och tillvaron.

Vi har arrangerat upplevelser vid Göta kanal sedan många år tillbaka och har flera olika färdigkomponerade cykel- och båtpaket. Vuxencyklar, barncyklar, cykelkärror, packväskor och hjälmar med hög kvalitet hyr du av oss. Väljer du hellre båt har vi paket som låter dig uppleva Göta kanal och de många slussarna från sjösidan.

Rum och middag i Sjötorp

Oavsett om du väljer cykel eller båt bor du bra på Sjötorps Vandrarhem & Rum. På kvällen väntar en god middag på restaurang Kajutan som ligger idylliskt direkt vid slussarna och kanalbron. Ett tips är att strosa runt bland de många fina båtarna som ligger förtöjda vid bryggorna i Sjötorp. Nästa morgon serveras en härlig frukostbuffe.

Göta kanal

Göta kanal är ett av Sveriges mest beökta och uppskattade besöksmål. I sin helhet sträcker sig Göta kanal 191 kilometer från Sjötorp vid Vänern, strax nordost om Mariestad, till Mem vid Östersjön, strax öster om Söderköping. I Västergötland sträcker sig kanalen mellan Vänern och Vättern med början i Sjötorp och avslutning i Karlsborg.

Vi hjälper privatpersoner, grupper eller företag att boka en oförglömlig upplevelse vid Göta kanal.

Läs mer och boka på:  www.cykelsemester.se

Boka

Kontaktinformation

Elfströmsväg 13
54266 Sjötorp
Telefon: 0501-51133

E-post: info@cykelsemester.se
Hemsida: www.cykelsemester.se

Öppettider

2022: Öppet varje dag från Maj till September

Mer från Sjötorps Cykeluthyrning vid Göta kanal

Utbud

Prisinformation

Kontakta oss för priser.

info@cykelsemester.se

www.cykelsemester.se

+46 (0)501 51133

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Sjötorp ligger 20km norr om Mariestad vid Vänern och Göta kanal längs riksväg 26.
Buss: Åk med västtrafik 502 från Mariestad till Sjötorp.
Tåg: Åk tåg till Skövde och sedan buss via Mariestad till Sjötorp.

Faciliteter

  • Båtuthyrning
  • Cykeluthyrning
  • Konferensmöjligheter

Hitta hit