Dagskryssning på Göta kanal (startdagar tisdagar & torsdagar) Start Töreboda

Töreboda

Prisexempel

2400 kr
Vuxen
Visa alla priser

Dag 1 Töreboda - Sjötorp - Töreboda (båttur ca 5 timmar)
(Båtkryssning inkl. busstransfer. ca 6 timmar)

Kommer ni med bil parkerar ni den på Pensionat Prästgårdens egen parkering. Passagerarbåten M/S Bellevue avgår från Töreboda Gästhamn kl.10.30. Från Prästgården är det ca. 400 meter promenad till båten. Innan båten ankommer till Sjötorp vid sjön Vänern kommer ni att passera inte mindre än 16 slussar på den 5 timmar långa båtkryssningen. Under båtkryssningen på M/S Bellevue kommer lunchen serveras samtidigt som kaptenen guidar er genom Göta Kanals historia och naturupplevelser. Färden går i 5 knop så ni har gott om tid att koppla av och njuta av turen. Göta kanal är en av Sveriges mest kända och välbesökta turistattraktioner och har utsetts till Årtusendets svenska byggnadsverk. Väl i Sjötorp hämtar bussen upp er för att ta er tillbaka till Töreboda, färden tar cirka 45 minuter. Ni bor på Pensionat Prästgårdens familjära hotell och middagen serveras på närbelägen restaurang.

Dag 2 Töreboda

Frukostbuffén äter ni på Pensionat Prästgården, här kan ni sitta ute på den fina uteserveringen om vädret tillåter. Har ni lust kan ni denna dag hyra en cykel eller varför inte promenera utmed den bilfria dragvägen längs Göta kanal.


Har ni långt att resa?
För att slippa stress, boka gärna en extra natt på Pensionat Prästgården!  Pigga och utvilade går ni ombord på passagerarbåten M/S Bellevue, redo för att njuta av dagen på Göta kanal.

Kontaktinformation

Nygatan 2
TÖREBODA
Kontaktperson: Urban Brånfelt
Telefon: 0506-12500
Bokning: 0506-12500

E-post: info@upplevelsepaket.se
Hemsida: http://www.upplevelsepaket.se

Öppettider

Sommar 2021

21 maj - 3 septemberStartdagar :
Tisdagar & Torsdagar

Prisinformation

Sommar 2021

Vuxen: 2400 SEK,

Barn 8-12 år 1800 SEK.

Barn: 2-7 år 1000 SEK

Fakta

1 st Hotellnatt på Pensionat Prästgården del i dubbelrum
1 st Frukostbuffé
1 st Lunch på båten
1 st Middag (1-rätters exkl. dryck)
1 st Båtkryssning
1 st Busstransfer

Faciliteter

  • Affär

Hitta hit