Gårdsbutiker och hantverk

Gårdsbutiker och hantverk

Letar du efter något gott till julbordet eller tips på julklapp. Här hittar du gårdsbutiker och hantverk som har öppet längs Göta kanal även på vintern! Välkommen!

Brunneby Musteri och Gårdsbutik

Brunneby Musteri är ett litet familjeföretag med norra Europas bredaste sortiment av fina naturprodukter. I mer än 70 år har vi förädlat bär och frukt på Brunneby.

I vår trevliga Gårdsbutik finns Brunnebys egna sortiment av cider, saft, juice, sylt och marmelad. Vi har över 100 olika produkter i vårt eget sortiment. Vi har också ett stort utbud av lokalproducerade delikatesser. Vi har även trevliga presentkorgar som är mycket populära.

Musteriet ligger mycket vackert alldeles intill Göta kanal, strax utanför Borensberg.

Brunneby Musteri


Keramiktorget/Helenas Keramik Borensberg

Hos Keramiktorget hittar du ett stort utbud av keramik och handgjorda smycken.

Vår sommarbutik är nu stängd för säsongen så vi välkomnar dig att istället hälsa på i keramikverkstaden i Herrängen, ett par kilometer från Borensberg. Verkstaden ligger i en ladugård och där kan du följa hantverkets process där jag formar lera genom drejning, bränner, glaserar och dekorerar.

Färdiga alster finns till försäljning liksom presentkort.

Kontakta för öppettider

Keramiktorget
Lönsås Herrängen
590 28 Borensberg
Tel 0733-860000

www.keramiktorget.com


Gårdshuset i Sjötorp
Gårdshuset i Sjötorp välkomnar till shopping i trevlig miljö. Här finns stort utbud av heminredning, presentartiklar, smycken och kläder av märket Greenhouse.

I det gamla varvsmagasinet mitt i Sjötorps samhälle huserar numera Gårdsbutiken tillsammans med Café Baltzar och Kanal- och sjöfartsmuseet. Kombinera shopping, fika och kultur!

Gårdshuset i Sjötorp

{{favourites.count()}}