Fyra evenemang du måste besöka under 2017

Vill du uppleva något utöver det extra när du besöker Göta kanal tycker vi du ska besöka något av dessa evenemang. Du kanske är sugen på musikkvällar, loppisar eller en klassisk skördefest men oavsett vad du väljer lovar vi att du kommer få ett minne du sent kommer glömma. 

Skördefest
En traditionell skördefest i Hajstorp som lockar många människor. Skördefesten erbjuden hantverk och en massa aktiviteter så som ansiktsmålning och ponnyridning för barn. Men du kan även ta del av de lokala äppelmusteriet och köpa lokalt odlade grönskar. Här finns något för alla åldrar. Välkommen den 16 - 18 september.


Veteranfordonsträff i Hajstorp
Är du motorintresserad och gillar att kolla på gamla bilar då är det till Hajstorp du ska bege dig. Sex gånger under sommaren anordnas veteranfordonsträffar i Hajstorp. Alla veteranfordon är välkomna! Under kvällarna samlas oftast runt 300 fordon.


Sjötorpsdagarna
En av Vänerns pärlor är Sjötorp och där arrangeras Sjötorpsdagarna. Den 6-7 juni kan ni bland annat se ett flakmopedsrally, gå på loppis och framför allt se på det berömda Lådbilsrallyt. 


Musikkvällar i Borensberg
Gästivargården i Borensberg bjuder in till musikunderhållning med en bit god mat. Här finns både det populära Allsång på Gästis med även trubadurkvällar med lokala artister.