Golfpaket på en av Sveriges vackraste banor, upplevelsepaket.se

Töreboda

Dag 1

Spela golf på Törebodas golfbana, som är en av Sveriges vackraste 18-hålsbanor i kuperad seaside- och skogsmiljö. Natursköna Månsarud i närheten av Göta kanal och Tivedens Nationalpark är en upplevelse för alla golfare.

Efter en skön dag på golfbanan serveras det en 2-rätters middag på Pensionat Prästgården i Töreboda som ligger ca. 6 km. från golfbanan. Man bor på övervåningen på Pensionat Prästgården i nyrenoverade hotellrum som går i herrgårdsstil.

Dag 2

Frukosten serveras på Pensionat Prästgården. Vid fint väder sitter ni i Prästgårdens mysiga trädgård. Önskar man ta en cykeltur utmed Göta kanal så har vi cyklar till uthyrning.


Ett tips!

Vill man njuta lite till av ledigheten kan man hyra en cykel och cykla utmed Göta kanal som är Sveriges finaste cykelled. Man cyklar hela tiden på bilfria vägar som går längs kanalen.

En upplevelse utöver det vanliga.

Kontaktinformation

Upplevelsepaket
Nygatan 2
TÖREBODA
Telefon: 0506-12500
Bokning: 0506-12500

Arrangör: Upplevelsepaket

E-post: info@prastgarden.nu
Hemsida: http://www.prastgarden.nu

Öppettider

1 maj - 30 oktober 2016 (golfsäsong beroende av vädret)

Prisinformation

Pris per person 2016

Vuxen:1150 SEK

8-12 år: 1150 SEK

2-7 år: 600 SEK

Fakta

1 st Greenfee Töreboda golfbana.
1 st 2-rätters middag.
1 st övernattning i nya hotellrum inkl. frukost på Pensionat Prästgården.

Vägbeskrivning

Töreboda ligger där Göta kanal och Västra stambanan korsas. Vi har många dagliga tågstopp från Göteborg, Stockholm, Skövde, Jönköping och Örebro.

Med bil från E20 Mariestad är det bara ca 15 km till Töreboda. I Töreboda svänger ni vänster innan Brandstationen/Polisstationen och följer vägen. Strax innan kyrkan ligger Restaurang & Pensionat Prästgården.

Från E20 Hova är det ca. 20 km. I Töreboda kör ni över kanalbron och håller höger förbi Konsum. Följ vägen och till vänster om kyrkan ligger Restaurang & Pensionat Prästgården.

{{favourites.count()}}