Trollstubbar - Norrqvarn

Lyrestad, Mariestad

Lilla Trollstubben

I den lilla Trollstubben är det en dubbelsäng och möjlig plats för extra madrass. Här finns också en liten terass där ni kan njuta av solndegången. I den tredje stubben på kullen finns det en toalett och ett handfat, duschar och pentry finns inne på vandrarhemsdelen.

Stora Trollstubben

Den stora Trollstubben har 4 bäddar och två rum i etage med dubbelsäng, våningsäng och möjlig plats för extra madrasser.I den tredje stubben på kullen finns det en toalett och ett handfat, duschar och pentry finns inne på vandrarhemsdelen.

Strax nedanför kullen med Trollstubbarna finns Barnens Minikanal, Göta kanal uppbyggt i miniatyr. Lekbåten Vigdis ligger till vid bryggan och Professor Gullström har sitt lilla hus som man kan titta in i. Här kan både stora och små lätt tillbringa en heldag eller två. På sommaren har vi också vår glasskiosk öppen för både stora och små troll.

Kontaktinformation

Norrqvarn Hotell & Konferens

548 93 Lyrestad
Telefon: 0501-50770
Fax: 0501-50771

E-post: reception@norrqvarn.se
Hemsida: http://www.norrqvarn.se

Öppettider

Stubbarna är bokningsbara från 1 maj - 30 september

Prisinformation

Priser 2016:


Lilla Trollstubben: SEK 1090
Stora Trollstubben: SEK 1490 
Extra madrass SEK 60
Frukost: SEK 95/vuxen, SEK 50/barn (1-12 år)
Sänglinne: SEK 80/set
Handdukar SEK 60/set
Städning: SEK 300/stubbe

Fakta

Ni kan boka på sänglinne, handdukar, frukost och städning. Annars kan ni här ha med eget sänglinne (ej sovsäck), ordna er egen frukost i pentryt på vandrarhemsdelen och innan ni checkar ut städar ni ur eran stubbe.

Vägbeskrivning

Där E20 korsar Göta kanal vid Lyrestad 2 mil norr om Mariestad, följ skyltning Norrqvarns slussområde

{{favourites.count()}}