Moholms Herrgård

Moholm, Töreboda

Moholms Herrgård

Med vårt geografiska läge är Moholms Herrgård som ligger på en ö i Tidan, en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Skaraborg i norra Västergötland. 200 km till Göteborg och 300 km till Stockholm. Kombinera en historisk upptäcktsresa med speciella sevärdheter med ett familjärt boende och goda middagar.

Lena och Micael Hamilton äger och driver herrgården sen år 2000. Lena som lagar maten tar sina råvaror från egen köksträdgård där allt odlas ekologiskt rotfrukter, sallader och kryddor. Det vi inte har själva tar vi från lokala ekologiska odlare.

Hotellet

Hotellet som ligger i en flygel till huvudbyggnaden består av 8 dubbelrum med dusch och toalett . Alla olika inredda av lena som är en duktig inredningsarkitekt. Möblerna är inköpta från olika
Auktioner.
Huvudbyggnaden som bebos av familjen Hamilton byggdes år 1766. Här intar ni frukost i frukost
Matsalen. Middagarna som består av tre rätter, förrätt varmrätt och efterrätt allt hemmalagat av lena intas i någon av de vackra matsalarna. Micael som är allt i allo kommer att ta emot er och hjälpa er tillrätta med det mesta.
Vi är ett litet hotell som max tar 16 gäster åt gången allt för att kunna erbjuda er en unik personlig service, vällagade middagar i en speciell Herrgårdsmiljö.

Festvåning & Mat

Moholms Herrgård har en magnifik festvåning med tillhörande sällskapsrum som gör det till en ypperlig plats för bröllop, högtidsdagar och konferenser.

Herrgården tar även emot grupper mot förbeställning.

Kontaktinformation

Moholms Herrgård

54992 Moholm
Telefon: 0506-22050
Fax: 0506-22060

E-post: info@moholmsherrgard.se
Hemsida: http://www.moholmsherrgard.se

Öppettider

Året om på förfrågan

Prisinformation

Dubbelrum inklusive frukost: från 1350SEK Enkelrum inklusive frukost från 900SEK Svit med bastu inklusive frukost 1650SEK

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Aktiviteter: Båttur Töreboda-karlsborg Boka på www.mssandon.se Båttur Töreboda- Sjötorp Boka på www.gotakanal.net Rum och kök uthyres för 1200kr/dygn 7000kr/veckan

Vägbeskrivning

Göteborg 200km väg E20 norr ut
Stockholm 300km väg E20 Söder ut
Moholms Herrgård ligger längs väg 201
20 km Ö Mariestad.

{{favourites.count()}}