Moholms Herrgård

Moholm, Töreboda

Moholms Herrgård

Moholms Herrgård lockar med familjär atmosfär, härliga salonger och en fantastisk herrgårdsmiljö. Herrgården är belägen på en ö i ån Tidan vid Moholm.

Med sitt geografiska läge är Herrgården en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Skaraborg i norra Västergötland. Här kan gästerna kombinera en historisk upptäcktsresa och speciella sevärdheter med ett familjärt boende och goda middagar. Från hotellet är det ungefär 200 km till Göteborg och ca 300 km till Stockholm. 

Lena och Micael Hamilton äger och driver herrgården sen år 2000. Lena som lagar maten tar sina råvaror från egen köksträdgård där allt odlas ekologiskt - rotfrukter, sallader och kryddor. Det som inte odlas här köps in från lokala ekologiska odlare.

Hotellet

Hotellet som ligger i en flygel till huvudbyggnaden består av 8 dubbelrum med dusch och toalett. Alla rum är inredda av Lena som även är en duktig inredning. De antika möblerna är inköpta från olika
Auktioner. 

Huvudbyggnaden som bebos av familjen Hamilton byggdes år 1766. Här serveras även frukost i den vackra matsalen. Middagarna består av tre rätter, förrätt varmrätt och efterrätt. Dessa intas i någon av de fina matsalarna. Micael som är allt i allo kommer att ta emot er och hjälpa er tillrätta med det mesta. 

Moholms Herrgård är ett litet hotell, med plats för maximalt 16 gäster åt gången. Detta gör att gästerna får uppleva en unik personlig service och vällagade middagar i en speciell Herrgårdsmiljö.

Festvåning & Mat

Moholms Herrgård har en magnifik festvåning med tillhörande sällskapsrum som gör det till en ypperlig plats för bröllop, högtidsdagar och konferenser.

Herrgården tar även emot grupper mot förbeställning.

Kontaktinformation

Moholms Herrgård

54992 Moholm
Telefon: 0506-22050
Telefon: 0738-121620
Fax: 0506-22060

E-post: info@moholmsherrgard.se
Hemsida: http://www.moholmsherrgard.se

Öppettider

Året om på förfrågan

Prisinformation

Priser*

  • Enkelrum inkl frukost: 1 250 SEK
  • Dubbelrum inkl frukost: 1 650 SEK
  • Svit med bastu inkl frukost: 1 950 SEK

*alla priser per natt

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Om ni önskar, rekommenderar vi gärna olika aktiviteter och utflyktsmål.

Vägbeskrivning

Göteborg 200km väg E20 norr ut
Stockholm 300km väg E20 Söder ut
Moholms Herrgård ligger längs väg 201
20 km Ö Mariestad.