Jubileumspaket på Göta kanal

Motala, Ödeshög

Upplev Göta kanal till fots första dagen genom en guidad tur i Baltzar von Platens fotspår som utgår från Tullkammaren - kanalbutik och café i Motala hamn. Ni bor på Hotell Nostalgi i hamnen och har möjlighet att besöka Motala Motormuseum och Vätternakvariet, också det beläget i hamnen. Fortsätt Göta kanal-upplevelsen dag två då ni får vara med om en dagskryssning på Göta kanal - Sveriges blå band. Res genom Östergötlands vackra landskap på klassiska kanalbåten M/S Kung Sverker. Ombord serveras en god lunch.

I paketet ingår:
Göta kanal-guidning i Baltzar von Platens fotspår som utgår från Tullkammaren - Kanalbutik och café i Motala hamn varje måndag och fredag kl 14.00
Övernattning med frukostbuffé på Hotell Nostalgi i Motala hamn. Samt besök på Motala Motormuseum och Vätternakvariet i Motala hamn.
Båtresa från Motala hamn till Borensberg via slussarna i Borenshult t/r. Båten avgår kl 10.30 från Motala hamn och är åter i hamnen kl 15.30.
Lunch ombord (fläskfilé eller lax) kaffe och kaka.
Informationspaket. Ni hämtar ett trevligt informationspaket med kartor, broschyrer och tips på saker att se och göra under resan på Tullkammaren i Motala Hamn, i samma byggnad finns Vätternakvariet!
Paketet går att boka alla dagar i veckan från 27 maj till 19 augusti 2016.

Boka online (extern länk)

Boka

Kontaktinformation

Svecia Travels
Platensgatan 3
591 35 Motala
Telefon: 0141-209900

E-post: info@sveciatravels.se
Hemsida: http://www.sveciatravels.se

{{favourites.count()}}